Dieta gratuită cum să piardă în greutate

Dieta gratuită: cum să piardă în greutate

De ani de zile am auzit despre diete miraculoase, unice, care promit și imposibilul: astăzi ne abatem puțin de la acest clișeu și propunem o dietă nouă și eficientă gratuit. Marketingul care se învârte în jurul slăbirii, combaterii excesului de greutate și a obezității este gigantic: numerele ar putea întoarce capul oricărei persoane, iar investițiile în acest domeniu sunt milionari.

Când auziți cuvântul dietă, acesta este imediat asociat cu privarea, pierderea în greutate cu sacrificiul, munca grea și lipsa de gust; lucrul amuzant este că, dacă luăm etimologia cuvântului dietă, derivă din greacă și înseamnă exact stilul de viață: sunt îngrijorat că lumea occidentală a remodelat în mod deliberat acest termen după bunul său plac.

Chiar și astăzi nu pot înțelege cum au reușit să treacă pentru ca fleacurile să ignore toate acele reguli de bază simple, dar fundamentale pentru un mod corect de viață, capabile să te facă să rămâi subțire și sănătos toată viața.

Nu glumim: pur și simplu schimbați obiceiurile alimentare și comportamentale pentru a obține rezultate de lungă durată imediat, capabile să vă îmbunătățească zilele și să prevină majoritatea bolilor secolului.

Diferitele tipuri de dietă

Diferitele tipuri de dietăÎn general, dietele pe care le putem găsi în librărie sau pe care le vedem la televizor pot fi împărțite în 4 tipuri:

 • cei care pur și simplu nu funcționează
 • cei care lucrează, dar nu sunt capabili să mențină rezultate pe termen lung
 • cei care lucrează și pe termen lung, dar nu sunt echilibrați în mod corect și, prin urmare,
 • creează chiar probleme grave după ani de dietă
 • cele care funcționează

Adevărul este că nu există o pastilă magică care să ne facă să pierdem în greutate lăsând intacte relațiile noastre consolidate cu diferitele vicii alimentare și stilul de viață greșit: dacă vom continua să mâncăm dulciuri și alimente grase, de exemplu, vom contiueramos să rămână supraponderali. Acest concept se aplică în mod egal atunci când vorbim despre activitatea fizică și stilul de viață sedentar: cu cât ne mișcăm mai puțin, cu atât vom avea mai multe probleme de grăsime și metabolice pe crupă.

Din păcate, majoritatea dietelor nu se bazează pe aceste principii de bază, ci își inventează adevărurile adesea bazate exclusiv pe nutriție și adesea fără a ține seama de consecințele reale pe termen mediu și lung asupra sănătății oamenilor.

O dietă care dorește să fie funcțională pentru un spectru cât mai larg de public, cu toate eterogenitățile fiziologice ale cazului, trebuie să își bazeze fundamentele pe studiul proprietăților intrinseci ale nutriției și calitatea stilului de viață.

Numai în acest fel se pot obține rezultate concrete, cu o îmbunătățire consecventă a bunăstării fizice și emoționale.

Prin urmare, putem afirma cu încredere că, pentru a pierde în greutate, pentru a recâștiga sănătatea pierdută și pentru a ne îmbunătăți bunăstarea zilnică, trebuie să lucrăm serios în diferite puncte ale modului nostru de viață:

 • motivația
 • stresul
 • apă
 • aprovizionare
 • mișcare
 • respirație
 • efect placebo
 • Iată pentru tine dieta momentului singura care funcționează cu adevărat pe toți oamenii, creată de întâlnirea experților de top în nutriție, kinesiologie și fiziologie din întreaga lume pentru a câștiga lupta împotriva kilogramelor în plus și a obezității.

După ani de bani cheltuiți inutil, puteți să vă luați la revedere de la dietele de ultimă oră, medicamentele și stresul cauzate de cântărirea continuă și calculele complicate, toate datorită acestei descoperiri fantastice!

Lucru minunat este că nu va trebui să-și petreacă absolut nimic

Lucru minunat este că nu va trebui să-și petreacă absolut nimicToate celelalte diete au părți pozitive și negative, zeci de căutări în favoarea, dar cât mai multe dimpotrivă, cu unii oameni lucrează, cu alții nu; în fiecare dietă veți găsi promisiuni fantastice, accentuate până la epuizare de un marketing exasperat, dar care, din păcate, au tendința de a dezamăgi punctual.

Numai cu această nouă formă de slăbire puteți uita de toate acestea: numai cercetări care confirmă validitatea acesteia, doar părți pozitive, promisiuni păstrate și absența totală a marketingului și merchandising-ului.

O dietă cu adevărat gratuită, cea mai bună dintre toate, singura care funcționează cu adevărat, singura capabilă să te facă să pierzi kilograme într-un mod durabil: te întrebi Care este numele ei?

Ei bine, Experții de top au decis să definească această dietă unică, sigură și eficientă ca o schimbare a stilului de viață. Cine introduce mai multe calorii decât arde în ziua în care se îngrașă! Acest lucru este cu siguranță adevărat, dar majoritatea oamenilor se concentrează prea mult pe cantitatea de calorii.

Ceea ce, în general, tindem să neglijăm este calitatea alimentelor: la aceleași calorii, carbohidrații prezenți în fructe ne fac mai puțin grăsimi, precum și ne fac să ne simțim mai bine, în comparație cu cele ale băuturilor carbogazoase! Motivul este clar și cunoscut doar parțial: trebuie să fie cercetat cu siguranță în componentele alimentelor și în aspectele fiziologice hormonale care sunt capabile să declanșeze.

Datorită acestor fenomene fiziologice și a unor trucuri simple, mici precauții care vă vor îmbunătăți starea de bine și talia, este posibil să pierdeți în greutate mâncând!

Corectați calitatea alimentelor și mai târziu cantitatea!

Corectați calitatea alimentelor și mai târziu cantitatea!O dietă corectă poate face minuni chiar si pe cont propriu, și să încurajeze mai mult vă reamintesc că fastfood, zaharuri și dulciuri, un exces de carne roșie, brânzeturi, grăsimi, sare și prăjite, precum și un pericol pentru linia pune sanatatea in pericol.

În cadrul stilului de viață avem, de asemenea, un alt factor fundamental de luat în considerare: corpul nostru este o mașină perfectă construită pentru a se deplasa; pe de altă parte, una dintre cele mai mari răni ale momentului este sedentară!

Cu cât neglijăm mai mult activitatea fizică și cu atât vom fi mai grași, cu boli ale sindromului metabolic și osteoporoză; acesta este un fapt: stilul de viață sedentar a devenit rapid una dintre cele mai mari cauze de deces ale zilelor noastre.

Societatea noastră se bazează pe tot și imediat, poate cât mai confortabil posibil: oamenii vor să piardă în greutate imediat, stând în fața televizorului; mulți reușesc, dar de îndată ce abandonează dieta de la cel de-al doilea război mondial, își recapătă toate kilogramele pierdute.

Toate acestea implică un stres negativ care duce la cascade hormonale care favorizează substanțial creșterea taliei noastre. Deci, aici avem câinele clasic care își mușcă coada: cu cât recâștigăm mai multe kilograme, cu atât ne simțim mai frustrați, cu atât crește mai mult stresul, cu atât creștem mai mult în greutate.

Astăzi am descoperit împreună că o simplă schimbare a stilului de viață vă poate îmbunătăți bunăstarea: concentrându-vă mai mult pe calitatea alimentelor, deplasându-vă mai mult și eliminând stresul din gândurile noastre, putem pierde cu adevărat în greutate!

Doar pentru marketing și bani, singurul mod corect și corect, fiziologic de a pierde în greutate este să te relaxezi, să respiri adânc și să găsești motivația potrivită pentru a pierde în greutate: un simplu vreau să slăbesc pentru a te simți bine este perfect!

După ce ați făcut acest lucru, concentrați-vă pe schimbarea stilului de viață, alimentația adecvată, activitatea fizică adecvată și învățați să vă bucurați de fiecare gram pe care îl pierdeți, fără stres.

Ți se pare imposibil? Nu este așa, vă asigur; încercați să credeți.

Singurul ajutor acordat, dar numai dacă într-adevăr nu îl faceți singur, este să recurgeți la mijloace naturale de reechilibrare energetică, astfel încât să aveți energiile necesare pentru a vă urmări obiectivele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *