TABERE

Home | Tabere

SALE

CAMP FOR ALL

Această tabără propune 3 zile de alimentație sănătoasă, activități fizice de intensitate moderată și relaxare prin participare la plimbări, vizite la muzee și jocuri de societate/ jocurile copilăriei.
24-26 MAI 2019


900

RON

MAI MULT

SALE

BOOT CAMP

Aceasta tabara propune 4 zile de antrenamente intense de tip FUNCTIONAL TRAINING; INSENITY; CROSSFITNESS, STRECHING, KETTLEBELL SI BOX, dar si o alimentatie sanatoasa si calculata pentru a asigura toti nutrientii specifici acestor tipuri de activitati.
În curând

RON

MAI MULT

SALE

FAMILY CAMP

Specialistii EDU CAMP au creeat un program ce include activitati de dezvoltare personala, activitati fizice si ateliere diferite pentru cei mici, cei mari, dar si activitati comune. Activitatile comune sunt special gandite sa dezvolte relatia parinte-copil, dar sa si descopere aptitudini speciale ale copiilor.
În curând

RON

MAI MULT

SALE

FITNESS CAMP

EDU CAMP propune o tabara de 3 zile adresata exclusiv instructorilor de fitness. Anual vor avea loc 4 tabere pe module ce se vor finaliza cu DIPLOMA DE PERFECTIONARE LIFESTYLE FITNESS.
În curând

RON

MAI MULT

SALE

AEROBIC-FITNESS CAMP

EDU CAMP propune o tabara de 3 zile adresata exclusiv instructorilor de aerobic-fitness. Anual vor avea loc 4 tabere pe module ce se vor finaliza cu DIPLOMA DE PERFECTIONARE LIFESTYLE AEROBIC-FITNESS.
În curând

RON

MAI MULT

SALE

NUTRITION CAMP

Participantii vor lua parte timp de 3 zile la seminarii sustinute de profesionisti in domeniul sanatatii umane, terapiilor complementare si nutritiei.
În curând

RON

MAI MULT

SALE

GASTRO CAMP

EDU CAMP  va propune o calatorie de 3 zile  in lumea delicioasa a gastrotehniei sanatoase. CHEF Felix Ivanov va va invata sa gatiti delicios si sanatos. Fiecare dintre cele 3 zile vor fi dedicate unui stil specific de alimentatie.
În curând

RON

MAI MULT

SALE

TEENAGE CAMP

Participantii vor lua parte la seminarii, workshop-uri, activitati fizice si recreative ce au ca scop dezvoltarea personala, alegerea unei meserii, nutritie si lifestyle, gastrotehnie, sport de agrement si competitional. 
În curând

RON

MAI MULT

© Copyright 2019 © EDU CAMP
Website creat și promovat de CRIL DEV