Cum de a îmbunătăți puterea ta sexuală

Cum de a îmbunătăți puterea ta sexuală

 Bună ziua, Sunt Tommy Angelini și mă ocup cu normă întreagă de tehnici de îmbunătățire a sexualității. Îi ajut pe băieți și pe bărbați să rezolve problemele de erecție, ejaculare prematură și anxietate de performanță sau care, fără nici o problemă, dorește să-și îmbunătățească abilitățile sub foi. În acest articol vreau să vă vorbesc despre o caracteristică care este adesea critică pentru noi bărbații, dar foarte apreciată de fete: durabilitate.

Aceasta este o problemă mai ales pentru cei

Aceasta este o problemă mai ales pentru ceiCare suferă de ejaculare prematură, dar de multe ori bărbații fără probleme sexuale doresc să-și sporească capacitatea de a controla ejacularea pentru a fi mai buni în pat.Gândește-te, dacă ai ști că ești mai bun decât media în pat, când te apropii de o fată nouă, nu ai mai avea încredere în tine, pentru că atunci știi că în intimitate o poți surprinde plăcu. Deci, iată cum se.Mai întâi de toate, trebuie să înțelegeți că ejacularea prematură sau dificultatea de a vă controla nu este o boală.

Nu este un semn că există ceva în neregulă cu corpul nostru. Nu e ceva ce trebuie vindecat. Abilitatea de a rezista în pat este o abilitate această abilitate poate fi antrenată, la fel cum te antrenezi într-un sport. Să ne oprim pentru o clipă ați experimentat vreodată un sentiment de disconfort atunci când vă aflați în compania uneia sau mai multor femei.Și totuși ți-ai dori să ai femei în jurul tău.Cum e posibil Răspunsul se găsește aici dacă pentru o perioadă nu ați practicat activitate fizică, este absolut normal să nu puteți alerga o jumătate de oră la rând.

Acest lucru nu înseamnă că sunteți bolnav sau că nu veți reuși niciodată. Dacă te antrenezi, poți ajunge treptat să alergi o jumătate de oră. Ditto pentru capacitatea de a rezista în pat și de a controla ejacularea – este o abilitate pe care o poți antrena, la fel ca atunci când te antrenezi într-un sport. Primul lucru de făcut este de a elimina toate aceste obiceiuri greșite care de combustibil problema de ejaculare prematura sau împiedica de durată mai lungă vezi video.

Din păcate, pe internet sau în revistele pentru bărbați

Din păcate, pe internet sau în revistele pentru bărbațiCitiți o mulțime de sfaturi greșite, scrise prin auzite de experți falsi care nu pentru o experiență directă a problemelor de durată. Aceste remedii ale bunicii pot înrăutăți problema, deci este important să nu le urmați Iată, așadar, obiceiurile și sfaturile greșite de evitat: opriți masturbarea rapidă mulți tipi se masturbează repede, ca o izbucnire. Rapid înseamnă în mai puțin de 5 minute. O fac din obișnuință, pentru că așa au învățat să se masturbeze primele câteva ori încuiate în baie cu mama care a sunat la cină, seara în dormitor în grabă să nu fie descoperite.

și astfel, din când în când, au instruit corpul că plăcerea este atinsă rapid. Este foarte important să rupeți acest obicei și să faceți masturbarea să devină un moment de plăcere care este savurat încet.Evitați trucul de distragere potrivit susținătorilor acestui truc, trebuie să începeți să vă gândiți la orice altceva atunci când simțiți nevoia de a ejacula. Unii spun că direcționează gândurile către lucruri triste moartea unei persoane dragi sau a unui animal de companie sau a unei boli sau către lucruri dificile din punct de vedere intellectual.

Făcând calcule în minte sau chiar către gânduri dezgustătoare sacrificarea unui porc, a unui bețiv care vomită. În primul rând, această tehnică rareori funcționează. De asemenea, pierdeți complet plăcerea sexului, deoarece înlocuiți un moment de bucurie pură cu ceva între plictisitor și respingător. Pe termen lung, provoacă frustrare atât în tine, cât și în partenerul tău, care se va întreba de ce nu ești niciodată prezent și implicat în relație. Cum ai putut să-i explici că în timp ce faci sex te gândești la tablourile de bord sau la bunica moartă.

Nu vă masturbați înainte de actul sexual este adevărat că în a doua rundă  durează puțin mai mult, dar se pot întâmpla multe surprize neplăcute a doua rundă nu poate ajunge niciodată dacă aveți o perioadă refractară mai lungă sau dacă sunteți atât de obosit încât nu aveți puterea pentru runda următoare vă prezentați partenerului deja mai obosit și mai apatic și acest lucru nu aduce beneficii relației cum i-ai explica partenerului tău dragă, o să mă masturbez 5 minute acum, ca să o putem face.Nu utilizați geluri sau creme anestezice.

Unii tipi cu probleme de ejaculare prematură

Unii tipi cu probleme de ejaculare prematurăAu glandul vârful penisului foarte sensibil, așa că cred că se pot controla folosind produse care anesteziază vârful penisului pentru a-i reduce sensibilitatea. Aceasta este o credință falsă creată de firmele cosmetice care vând aceste produse. Ei nu vă spun că eliminarea sensibilității la penis riscă să nu aibă erecție, deoarece simțiți prea puțin: cu siguranță nu ar fi o figură frumoasă. De asemenea, prin introducerea penisului în ea, aplicați gelul sau crema, de asemenea, în vagin și apoi și ea va deveni mai puțin sensibilă atât de puțin sensibilă încât va.

Fi aproape imposibil pentru ea să ajungă la orgasm. Dar este mai rău aceste produse sunt un ajutor momentan: nu vă învață să dureze mai mult și să eliminați cauza problemei. Trebuie să le folosiți de fiecare dată, dar în timp organismul se obișnuiește cu ele și își pierd eficacitatea: după 4-5 ori rămân doar efecte secundare și toate beneficiile sunt pierdute.Nu trebuie să dovedești nimic nimănui! Unii tipi, mai ales la primele date, se simt sub control, deoarece ei cred că pot arăta bine arătându-le că acestea sunt bune în pat.

Păcat, totuși, că, făcând acest lucru, se simt sub test, se agită și că anxietatea de performanță le face să dureze foarte puțin! Ideea este aceasta: când te culci cu o fată nu trebuie să-i dovedești nimic: este doar un moment de distracție și o faci să te simți bine și să dai și să primești senzații de plăcere. Dacă aveți nevoie pentru a avea o relație doar pentru a dovedi ei sau dovedi pentru tine ceva, atunci este mai bine pentru a evita această relație cu totul, pentru că cu siguranță nu va fi distractive.

Bine, acum că știi ce să nu faci, cum poți să-ți antrenezi capacitatea de a te controla și de a dura mai mult. Există trei principii de bază care, odată cunoscute și puse în practică, vă permit să controlați ejacularea la plăcerea dumneavoastră. Deoarece necesită un pic de explicație, am făcut câteva ghiduri gratuite pe care le puteți descărca de aici, în care le puteți învăța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *