Ca obiectiv dorim să finalizăm educația tinerilor

În republica cehă varietate de tineri care tocmai

Au fundamentale de educație a face cu ei, cu toate acestea nu doresc să, se tem, printre altele, și, de asemenea, impozitele mari cel mai îngrozitor este o circumstanță în regiunea Ústí a arătat că studiile de persoane cu educație fundamental.

În republica cehă varietate de tineri care tocmai

Care a compilat precum și privind marți s-a oferit să Institutului pentru democrație precum și evaluarea economică SUGESTIE pe piața cehă avem un deficit de muncă, în consecință, este ciudat faptul că de mai jos avem o echipa de persoane, în imposibilitatea de a obține un picior pe piața muncii printre ei sunt persoane cu reducerea prerogativelor, adică cei care au fundamentale sau medii incomplete.

Ca urmare, ne-ar plăcea cu siguranță acest grup de hartă, a explicat Klára Cana de În republica cehă este doar mai puțin de șapte la sută din persoanele cu educație de bază, standard european este de 23 la sută. În republica cehă, de obicei este senior, prin urmare, numărul de nízkovzdělaných oameni recent cu lor de viață retras în mod constant în scădere, precum și numărul este destul de mic problema este că situația se poate transforma în jurul valorii.

Crește, deoarece tinerii de ambele facultăți În rândul tinerilor, care este de 20 la 24 de ani, are zece la sută dintre ei au cheie de educație și învățare, cu șase ani în urmă, a fost doar opt la sută. Ei recunosc faptul că piața forței de muncă circumstanță este favorabil și că atunci când vor părăsi instituția, au un fantastic posibilitatea de a localiza o sarcină.

Fad de scădere a numărului de persoane cu standard de educație poate,

Prin urmare, timpul de a transforma, avertizează Cana dar, de asemenea, atunci când tinerii părăsesc instituția, locul de muncă o mare parte din ele nu funcționează doar 40 % persoanele mai în vârstă frecvent rândul său.

Fad de scădere a numărului de persoane cu standard de educație poate,

A menționat că ele nu pot funcționa, pentru că au terminat de acord într-o lucrare anterioară precum și alte nu am descoperit că nízkovzdělaní oamenii nu au motivația de a găsi un lucru, datorită faptului că ei au înțeles că cincizeci la sută din potențialul lor de salariul brut va fi cu siguranță plătit în obligațiile fiscale sau va fi cu siguranță pierdut la doze care nu au primit încă.

Tem, de asemenea, prețurile asociate cu articole de îmbrăcăminte pentru a funcționa, tarif, sau de a lua grijă de copii, afirmă Cana impozite reduse pentru persoanele cu nivel mai scăzut de educație și de învățare acest scenariu a modificat, potrivit ei, prin urmare, necesare pentru a reduce obligația fiscală preț pentru persoane cu standard de educație, extinde buget prietenos de îngrijire a copiilor, înființat adaptabil condițiilor de lucru de asemenea, este esențial să se concentreze pe a face tinerii renunțe prea curând termina educație.

În consecință, este necesar înainte cu o calitate de top, precum și ochi-prinderea discipline în învățământul profesional și învățare, considerăm interesant curricula, a inclus Cana cel mai rău scenariu în Ústí zona, unde anul trecut nu a venit cu educație și învățare cu privire la șaisprezece la sută din tineri de asemenea, în 2013, a fost de nouă la sută În republica cehă, avem o rată scăzută de pensionare anticipată de la educație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *