NUTRITION CAMP

LOCAȚIE

În curând

DATA

În curând

TAXĂ

x RON / persoană

EDU CAMP organizeaza primele tabere dedicate exclusiv perfectionarii nutritionistilor.

Participantii vor lua parte timp de 3 zile la seminarii sustinute de profesionisti in domeniul sanatatii umane, terapiilor complementare si nutritiei.

Taberele se vor finaliza cu examen specific fiecarui modul in parte . NUTRITION LIFESTYLE -60 ore, SUPLIMENTE NUTRITIVE – 60 ore, FITOTERAPIE – 60 ore.

Participantii vor primi si o reducere de 50 % la cursul final de REFLEXOTERAPIE – specializarea AROMOTERAPIE SI FITOTERAPIE acreditat de ANC .

Taxa nu include

  • transportul până în tabără și înapoi la dumneavoastră acasă.
  • Suveniruri.
  • Activitățile efectuate pe cont propriu în intervalul denumit „program de odihnă” în programul general al taberei.

SIMILAR

CAMP FOR ALL

Această tabără propune 3 zile de alimentație sănătoasă, activități fizice de intensitate moderată și relaxare prin participare la plimbări, vizite la muzee și jocuri de societate/ jocurile copilăriei.
24-26 MAI 2019


BOOT CAMP

Aceasta tabara propune 4 zile de antrenamente intense de tip FUNCTIONAL TRAINING; INSENITY; CROSSFITNESS, STRECHING, KETTLEBELL SI BOX, dar si o alimentatie sanatoasa si calculata pentru a asigura toti nutrientii specifici acestor tipuri de activitati.
În curând

FAMILY CAMP

Specialistii EDU CAMP au creeat un program ce include activitati de dezvoltare personala, activitati fizice si ateliere diferite pentru cei mici, cei mari, dar si activitati comune. Activitatile comune sunt special gandite sa dezvolte relatia parinte-copil, dar sa si descopere aptitudini speciale ale copiilor.
În curând

© Copyright 2019 © EDU CAMP
Website creat și promovat de CRIL DEV